21-07-08

Hoe bereik ik de dropzone te Schaffen?

Aangezien er aanstaande zondag 27 juli een aantal kennissen (familie en vrienden) van mijn broer Gunter en mijzelf voor het eerst een sprongetje komen wagen als tandempassagier te Schaffen, heb ik de routebeschrijving nog even als link op dit blog geplaatst. Gunter, die die dag 35 jaar wordt, zal als tandemmaster instaan voor een onvergetelijke en veilige jump. Ikzelf zal trachten om als cameraman één en ander in beeld te brengen. Met een beetje geluk plaats ik volgende week een aantal beelden op dit blog.

U vindt de link naar de DZ te Schaffen in de rechter kolom onder "Mijn skydive links...". U klikt dan gewoon "Dropzone Schaffen - Google maps" aan en de routebeschrijving + satelietfoto van de DZ verschijnen zomaar op je scherm.

Het voorbeeld vertrekt te Zele aangezien neefje Rembert De Kegel, die net 12 jaar is geworden, als kommuniegeschenk een tandemsprong kado heeft gekregen en vanuit Zele vertrekt. Uiteraard kan men naar eigen believen de vertrekplaats online aanpassen. Veel succes!

20:34 Gepost door BrokenBird productions | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.